Albylund

Albylund är Vällingby scoutkårs övernattningsstuga som ligger i Bro utanför Stockholm. Här har avdelningarna många av sina övernattningar under året. Stugan går att hyra även för andra kårer/avdelningar!

albylund

Under flikarna till vänster så hittar du lite information om de olika husen och vad man kan hitta i dom samt information om närområdet.

Det finns även en checklista för er som hyr hela eller delar av Albylund med olika punkter som skall bockas av innan ni lämnar anläggningen. Denna lista är i ett utskriftsvänligt format och skall lämnas ifylld till stugfogden tillsammans med nycklarna efter hyrestidens utgång.

Tänk på att golven kan vara kalla så tofflor är en bra sak att ha med.

I stora huset finns matsal, ledarrum, kök och sovloft. Sovloftet rymmer 35 personer (golvförläggning) och ledarrummet har fyra sängar. Köket är fullt utrustat för 40 personer med varmvatten året om.

Övrigt: Det finns även en patrullstuga med åtta bäddar, två lägerbålsplatser och två utomhusdass.

Kontakta stugfogde Patrik Jonsson för frågor eller bokningar (albylund@vallingby.scout.se, 070/271 35 71).

För mer info, se distriktets stugmatrikel.