III Ugglor

Vällingbys upptäckaravdelning heter III Ugglor. På våra möten samarbetar vi ofta i mindre patruller och är utomhus så mycket som möjligt.

UgglorMötet startar klockan 18.30 – 20.00  och hålls i lokalen på Ångermannagatan 187 om inget annat meddelas. Scoutklädsel ska vara på och all elektronik lämnar vi hemma. Vi planerar att vara ute varje möte så klä er alltid efter väder. Meddela oss ledare om du inte kan komma på mötet.

alder-upptackare

Terminsprogram III Ugglor HT 2018

III Ugglors sommarläger 2015

logga_livat200px

28 juni – 4 juli åkte III Ugglor på sommarlägret Liv@2015 i Lysetrand, Bohuslän.

Det blev ett spännande läger på alla sätt. Vi fick träffa Liv och hennes kompisar, alla med sin egen speciella superkraft. Tillsammans begav vi oss in i en värld i gränslandet mellan fantasi och verklighet för att klara av banor och nå nästa level.

Se videon nedan med bilder från vårt läger tillsammans med lägerlåten

III Ugglor på Liv@2015 i Lysestrand from Vällingby Scoutkår on Vimeo.

Inlägg – III Ugglor

Klicka in här för läsa vad vi gör på våra möten: inlägg från III Ugglor

kontakt: treugglor@vallingby.scout.se

2012-10-13 15.10.36