III Ugglor

Vällingbys upptäckaravdelning heter III Ugglor. Vi samarbetar ofta i mindre patruller och hittar på många roliga saker, ofta utomhus. På våra möten samarbetar vi ofta i mindre patruller och är utomhus så mycket som möjligt.

UgglorVåra mötet pågår torsdagar 18.30 – 20.00  och hålls i lokalen på Ångermannagatan 187 om inget annat meddelats. Scoutklädsel (d.v.s. scoutskjorta/tröja och halsduk) bör vara på när vi träffas. Vi samlar in alla mobiltelefoner under mötet, så fundera på om du verkligen behöver ta med den. Meddela alltid oss ledare om du inte kan komma på mötet!

alder-upptackare

Terminsprogram III Ugglor HT 2018

Kontakt: treugglor@vallingby.scout.se

Inlägg – III Ugglor

Klicka in här för läsa vad vi gör på våra möten: inlägg från III Ugglor

III Ugglors sommarläger

Varje sommar åker vi på läger tillsammans. För många är det höjdpunkten på hela scoutåret! Alla läger ser olika ut, men för den som vill ha ett litet smakprov finns här en video från 2015 när III Ugglor åkte på sommarlägret Liv@ som hölls i Lysestrand.

logga_livat200px

Se videon nedan med bilder från vårt läger tillsammans med lägerlåten

III Ugglor på Liv@2015 i Lysestrand from Vällingby Scoutkår on Vimeo.