Bromöten i Vällingby scoutkår

Snart är terminen slut, det blir sommarlov och sedan börjar nästa scoutår tillhösten. Många kommer då att byta till en ny avdelning och som förberedelse för detta kommer vi att ha bromöten, under vecka 19.

Bromöte innebär att de som skall byta avdelning i höst deltar i ett möte på den nya avdelningen redan denna termin. Om du har några frågor får du gärna ringa dina avdelningsledare, se respektive avdelnings kontaktuppgifter på hemsidan vallingby.scout.se

 

Följande gäller för de olika avdelningarna:
Trollring (spårarscoutavdelning, möten på måndagar)
Du som går i år 3 i skolan är välkommen till upptäckarscoutavdelningen Tre Ugglors möte, som är torsdag den 11 maj klockan 18.30 – 20.00.

Småfåglarna (spårarscoutavdelning, möten på onsdagar)
Du som går i år 3 i skolan är välkommen till upptäckarscoutavdelningen Tre Ugglors möte, som är torsdag den 11 maj klockan 18.30 – 20.00.

Tre Ugglor (upptäckarscoutavdelning, möten på torsdagar)
Du som går i år 5 i skolan är välkommen till äventyrarscoutavdelningen Hobernas möte, som är tisdag den 9 maj klockan 19.00 – 21.00.

Hoberna (äventyrarscoutavdelning, möten på tisdagar)
Du som går i år 8 i skolan är välkommen till utmanarscoutlaget Galadriels möte, som är söndag den 14 maj klockan 19.00 – 21.00 i lilla lokalen.

 

Välkommen!

Utskriftsbar lapp: Bromöte 2017

 

Korvkiosk

 

Det här inlägget postades i Galadriel, Hoberna, III Ugglor, Kåren, Småfåglarna, Trollring av webmaster. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>