Hobernas tårtkalas

Äventyraravdelningen Hoberna är också i gång med vårterminens möten!

Under Hobernas andra möte för vårterminen bjöds det in till föräldramöte. Under samma möte skulle scouterna baka tårtor och kakor.

En uppgift de fick var att göra ett fint kakfat med tio kakor för att ge till föräldrarna på föräldramötet. Degen till mördegskakorna var redan färdig så de fick göra vad de ville med den, färga, smaksätta med kakao, sylt eller kanel osv. Innan de kunde sätta igång och baka tårtorna skulle patrullerna ha gjort en plan och en ritning över hur tårtan skulle se ut.

Kakorna bjöds till föräldrarna men tårtan smaskade scouterna på själva. Nedan ser ni bild på konstverken!

hobernatarta

Foto: Sofie Tranblom

Det här inlägget postades i Hoberna av webmaster. Bokmärk permalänken.

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *