mån
Bromötesvecka
Maj 14 – Maj 20 heldag

Under denna vecka besöker scouter som ska byta avdelning till hösten sin framtida avdelning under ett möte.

tor
Prova på-möte
Maj 17 kl. 18:30 – 20:00

Välkommen att prova på scouting!

lör
Stockholms Marathon
Jun 2 heldag

Hjälp kåren att vara funktionär under loppet Stockholms Marahton

mån
Kåravslutning
Jun 4 kl. 18:30 – 20:00
fre
Miniscout för Småfåglarna Trollring
Jun 15 – Jun 18 heldag
lör
Distriktslägret Palladium
Jul 28 – Aug 4 heldag
Distriktslägret Palladium

Palladium – ett lägeräventyr i teaterns värld!

Under lägret kommer ni att möta teatersällskapet Palladium som är i stort behov av hjälp, eftersom en viktig person i deras sällskap har försvunnit under mystiska omständigheter. Med den originella teatern och dess anhängare som fond, kommer scouterna att få lösa problem och mysterier som leder dem in i ett äventyr på gränsen mellan verklighet och fantasi. Äventyret kommer inte att utspelas under någon specifik historisk tidsålder, utan innebär en spännande blandning av dåtid, nutid och framtid, med inspiration från teaterns värld.

Vi kommer utöver temat också ägna en hel del tid åt olika aktiviteter på Vässarö, samt laga mat och ha skoj tillsammans i kåren!

Lägertid för Hoberna och Radagast är 28 juli–4 augusti
Lägertid för Tre Ugglor är 30 juli–4 augusti

Lämna eller mejla definitivanmälan till din avdelningsledare senast den 12 april! För mer information om anmälan, betalning och kontaktuppgifter se lappen i länken nedan:

Sommarläger 2018 – Palladium – definitivanmälan

Var redo!