Scouter stöttar Musikhjälpen

OBS! Musikhjälpen är slut för detta år, tack för ditt bidrag! Om du vill ge en gåva till Radiohjälpens fortsatta arbete kan du göra det här: Radiohjälpen

Bidra till Scouter stöttar Musikhjälpen tillsammans med Vällingby scoutkår!

Musikhjälpen är ett insamlingsevenemang som funnits i Sverige sedan 2008 och årets tema är: Alla har rätt att funka olika – om funktionsnedsättning. Läs mer om temat här.

Genom att använda Vällingby scoutkårs QR-kod för Swish bidrar du till Scouter stöttar. Pengarna du swishar in hamnar på Scouter stöttars bankkonto som förvaltas av Södra Skånes Scoutdistrikt. När betalningen kommer in registreras donationen till kårens insamling. Inkomna medel överförs regelbundet till Scouternas digitala bössa hos Musikhjälpen.

Om du vill se hur mycket insamlingen Scouter stöttar har bidragit med än så länge kan du klicka in dig till bössa här: Bössan

Vällingby scoutkårs Swish-QR-kod

musikhjälpen QR kod

Mer information och bild: Scouter stöttar, Vällingby Scoutkår

Det här inlägget postades i Kåren av webmaster. Bokmärk permalänken.