Snåriga skäggen 2015

Kylan var sträng och snön låg djup när fyra tappra medlemmar i utmanarlaget Galadriel och en inte alls lika tapper ledare samlades i Spånga för att färdas mot den årliga tävlingen för utmanar- och roverscouter, Snåriga Skäggen.

Tävlingen gick i år av stapeln i det fjärran Norrviken och hade temat pirater vilket framgick tydligt av alla präktiga skägg som visades upp under evenemanget.

Som alla vet är målet med snåriga skäggen inte att vinna utan att komma på andra plats, detta för att undvika att behöva arrangera tävlingen nästkommande år. Med denna målsättning i sikte gick scouterna från Galadriel in i tävlingen med full kraft. Domare mutades, det eldades, det sjöngs och ja det gjordes även ett starkt försök till skidskytte på piratvis.

Tävlingen avslutades med sedvanlig prisutdelning samt att det bjöds på såväl korv, som saft och bullar ute i snön. På det hela taget måste man säga att helgens tävling var mycket lyckad, med mycket snöbollskastning och skratt och som tur var ingen vinst.

Galadriel

Det här inlägget postades i Bilder, Galadriel, Tävling av webmaster. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>