Sommaravslutning för Vällingby Scoutkår

Onsdagen den 3 juni träffas alla Vällingbys scouter för att avsluta vårterminen och välkomna sommaren tillsammans. Vi ses i grötfatet, parken vid lokalen!

Från klockan 18:30 serveras det korv och avdelningarna kommer att visa vad de gjort under året. Klockan 19:00 sätter vi igång med märkesutdelning för scouterna och information gällande sommarläger och höstens terminstart. Vi planerar att hålla på till ungefär klockan 20:00.

Ta med syskon, kompisar, föräldrar och alla andra i familjen som vill träffas och umgås en stund med alla scoutkompisar.

Läs mer här: Sommaravslutning 2015

IMG_3445

Det här inlägget postades i Galadriel, Hoberna, III Ugglor, Kåren, Ledare, Småfåglarna, Trollring av webmaster. Bokmärk permalänken.

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *