Vällingby scoutkårs kalender över vårterminen 2017

Välkomna tillbaka till ännu en spännande termin hos Vällingby Scoutkår! 

Under vecka 3 börjar verksamheten igen med avdelningsmöten. Därefter följer en termin full av aktiviteter för alla medlemmar i vår scoutkår.

Här: Kalender Vällingby scoutkår VT17 kan ni se kårens kalender för våren 2017. Utöver dessa aktiviteter har alla avdelningar ett eget terminsprogram med möten under veckorna och hajker/övernattningar eller utflykter under helgerna. Se mer information från just din avdelning.

Information om kårens kalender för våren 2017

Alla medlemmar är välkomna till kårens styrelsemöten som hålls tre gånger denna termin i lilla lokalen på Ångermannagatan 199. (23 januari, 23 mars och 30 maj)

Två tävlingar sker i stockholmsregionen i vår. Dessa är Snåriga Skäggen (5 februari) för utmanare och ledare och Scouternas Dag (6 maj) för alla avdelningar. Scouternas dag hålls i år på Årstafältet och ju fler vi blir desto roligare!

Den 25-26 mars håller kåren en helg för kårens utmanare och äldre. Hoppas att vi träffar er alla då!

I april och maj tar vi hand om vår scoutstuga Albylund. Då bjuder in alla medlemmar och föräldrar till arbetsdagar. Alla händer är till hjälp och en timme är mer hjälp än ingen. Så under dessa dagar kommer vi och går som vi vill, arbetsledare kommer finnas på plats hela tiden. (Datum 22-23 april och 29-1 maj.)

I slutet av terminen börjar förberedelserna för ett nytt verksamhetsår. Då håller kåren en bromötesvecka där scouter hälsar på den avdelningen som de ska byta till på hösten. De som inte ska byta stannar kvar och träffar dem som kommer upp till sin avdelning. (8-14 maj)

Den 16 maj håller kåren ett prova på-möte för de som vill prova på scouting och veta mer om vår verksamhet. Så om du vet någon som är nyfiken – sprid det gärna!

Kårens terminsavslutning hålls den 7 juni. Därefter följer en sommar med sommarläger innan vi ses igen till hösten!

Mer information om dessa aktiviteter, platser och klara tider kommer ut när de närmar sig.

Var redo!

hhissscoutframförträd

Det här inlägget postades i Albylund, Galadriel, Hoberna, III Ugglor, Kåren, Ledare, Småfåglarna, Trollring, Tävling av webmaster. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>