För Ledare

Här finns information och länkar till ledarutbildningar, kurser och annat riktar sig till dig som scoutledare.

Trygga Möten

Scouterna arbetar ständigt för att vår verksamhet ska bli tryggare och säkrare. Vi vill att det överallt ska finnas trygga möten för unga, alltså möten som är helt fria från övergrepp i alla former. Trygga Möten är en gratis webbutbildning som finns på Scouternas folkhögskola. Läs mer och gör utbildningen genom att klicka på länken till vänster eller klicka här.

Ledarutbildningar – ett sätt utvecklas som person och som ledare

Scouterna jobbar aktivt med att utbilda våra medlemmar, båda unga och vuxna. Utbildning är ett sätt att utmana och utveckla våra medlemmar, samtidigt som det är en kvalitetssäkring för vår verksamhet. Läs mer om ledarutbildningar genom att klicka på länken till vänster eller klicka här.

Material för Vällingbyledare!

För att hjälpa till Vällingbys scoutledare har vi material som ni kan ta del av. Mallar, loggor, instruktioner för aktiviteter och så vidare.

Vällingby scoutkårtröjor!

För en tid sedan designades en tröja för Vällingby scoutkårs vuxna medlemmar. Den är i tunn grå fleece, med huva och fickor. Damvarianten är något insvängd och finns i storlekarna M och L. Herrvarianten är rakare och i storlekarna M, L och XL. Tröjan kostar 360:- och beställs via scoutskjortorvby@yahoo.se.